22 days baby

How many times a 23 day baby will poo ? Is that normal will poo once he drink milk ?

27 Các câu trả lời

normal.. just cek wrna je..

tpi kerap jeluag walau pun selepas menyusu dah tepuk² belakg tpi tetp jugak jeluag...normal ke?...ade tak ibu² baby die sma mcm baby sya

yes normal

I think it's normal too cause my baby also poo once she drink milk and I have to charge many time diaper..

kalau anak sy bila lebih pada susu bdn dia x berak sngt , tpi klw lebih pada susu formula bru dia kuat berak

anak saya 27 hari 3 hari dh tak berak. minum susu fm dan df. normal ka? perlu ke saya risau🥹

According to my son’s paediatrician, its normal. Cause baby’s stomach is still small.

Rasanya normal.. Lawas je tu sebab baby saya pun kerap lepas nyusu terus poop..

Hi, mau tanya. Is it normal untuk baby 24days panas badan? And sometimes she got vomiting

3t trước

Kalau you rasa baby panas you kena guna thermometer utk justify kalau dia demam ke just normal temperature. Sbb normally baby mmg akan rs warm. Spit up is normal tp kalau muntah saja sepanjang 24jam baik sis g check kat klinik.

Ya normal.. Once finish drink milk.. They will shoot 🤣