Nak tanya. Hospital Putrajaya/cyberjaya tu kerajaan atau swasta ye

4 Các câu trả lời

Putrajaya semi government sis.. Ada wad 1st class sahaja.. Utk bersalin kt sana kena letak deposit rm800 dlu. Kalau terlebih byr cthnye bersalin normal murah sikit die akan pulangkan balik. Kalau czer mahal sikit x silap, nnt byr masa nk discas.. Xperlu booking, walk in pun boleh.. Tp kalau ambil pakej FPP (pakej swasta di hospital putrajaya, harga bayaran sama mcm harga swasta)

hosp putrajaya semi gov.. cyberjaya fully gov.

Dua2 gov hospital😊

kurang pasti