Sesuai tak dlm LB Pakaikn bju romper yng brbtang dr ats smpi ke kki tu?sbb slalu doc syor bju 2pcs

Hosp biasa mtk bju n sluar yg 2 pcs .. klo bg romper dorg bising x

8 Các câu trả lời

baju berbutang depan lg senang utk pakaikan pada baby. nak tukar pampers pun senang. kalau terkena najis, tukar seluar je..rompers leceh sikit. kalu terkena najis baby, habis kena tukar semua.

Pendapat saya, agak leceh kalau nak pakaikan anak rompers masa kat hospital. Dengan keadaan kita yang tak berapa kuat lagi & baby pula kena kerap tukar pampers. 2pcs lagi mudah.

maksud sy baju romper yang berbutang dr atas smpai kaki . bukan romper yg butang kat celah peha tu je...

nk bwk hospital baik bw bju butng dpn tu..cz nk cek diapers senang je..kl dh drmh blh la pk romper..

contoh mcm ni .. so nk pkaikn xpyh angkt ank 2 3 kli n klo nk tkr pmpers just bukak btang bwh shj.

Sllu nurse akn mtk bju bby butang dpn klu bru lahir,

Nurse bising nanti. Bagi baju butang biasa tu je

better baju butang depan sis 😉