Alahan semasa hamil?

Holla Mommies, semasa anda hamil pasti anda mempunyai bahan alahan dari segi bau, muntah - muntah, pening dan banyak lagi. Tapi bau apa paling busuk bagi mommies masa hamil? Apakah cara mommies untuk hilangkan alahan?

Alahan semasa hamil?
28 Các câu trả lời

Minyak petrol.. auto rase nk pitam. Sblum preggy xde masalah pun. Suke je bau..tp wkg x boleh lg..

tandas n mkann basi n bawang...seksa sangat...tndas slh guna sikit satu umh blh bau kesalahan tue

Bau makanan. Asap makana. Makanan goreng. Dh masuk 2nd trimester pon geli bau 😂

tak suka bau ikan,tk kisah la masak apa pun mmg tk suka jika ada bau hanyir😁

bau tumis. terus bergolak perut. tapi sekejap je dlm 2 minggu. lps tu dah okay

ketiak en suami😅 . . keluar memang copypaste ikut muka ayah dia😂

Ikan yang tgh digoreng, tp makan boleh pulak 😂

bau rokok n tumisan tak tahan bau loya jadi 😂

bau tumis, bau ikan grg, bau kuah laksa..

Alhamdulillah, tiada alahan