Curious

Hola mmy2 smua.. Sy preggy 31 weeks 4 day.. 3 kali dh g scan.. 1st preggy 4mnth scanning kat swasta, doc ckp bby girl.. Kali kdua preggy 28week, scanning kat gov.. Doc ckp bby boy.. Kali ketiga kat hosp gov doc ckp bby girl pulak (preggy 30weeks).. And bulan 5 nnti, around 36weeks doc sruh dtg lagi suh scanning lg skali.. ?‍♀️ Mmy tknak tnya lg what is ur gender syg.. Mmy is merajuk ?

1 Trả lời

alololo.. Baby main teka teki an Mami die la. hehehe..

6y trước

alololo... 😅😅😅.. xpe bu.. this time around, boleh tu.. hihi.. cerita padal jahitan, sy fa share pasal cara nk cepat sembuh. boleh baca kat wall sy ni.. xleh nak copy paste pulak..