27weeks 6day

Hmm hai mummy, nak tanya normal ke yee saya berat 50kg baru baby 7bulan. Perot pon comel jee kecik tapi saya memang orangnya kecik. Ke setiap orang lain lain yee. Tolong bagi pandangan. Saya sedikit risau tapi baby sihat alhamdulillah.

21 Các câu trả lời

Sy 7 bulan bru 54.kg sis biase dulu sy pregy dh cecah 60kg pregy kalini comel je perut pon comeii mcm org perut pregy 5bulan .. Pdhal dh nk masuk 8bulan jiran pon xperasan kite pregy .. Setiap ank xsme sis ank sy 3 org dulu perut dh nmpk mse 5 bulan ni bju time kurus pon boleh pakai lgi .. 😂😂

Normal sis.. sy dh cecah 63kg, 18/9 msok 28mgu.. spatutny tiap 2mgu naik skilo, tp sy cecah 2kg.. hehehe tp alhamdulillah.. yg pmting ibu n bby sihat je.. mkn mknan yg dsarankn

Normal if berat Ade Naik before peknen..Ikut pd body mommy lah..Jgn dgr ckp org..Yg penting mommy n baby Sehat.

Maybe bley tgk weight tracker tok tgk perkembangan. Die akan ukor ideal increase in weight for preggy momies

normal tu. yang penting bby sihat. take good care d sana and semoga semua baik baik saja 😊💕

Ikut badan masing2 sis... mcm sy 4 bulan berat 36 jee.. perut lgi la x nmpk apa2.. 😆

masi normal tue sis...sia skg bru 22weeks dah gain 60kg 🤦🏻‍♀️

Sya msa 5 blan brat dh 60kg..😂.. sye xde la tgi sgt... 147cm tgi sya

Heee sy 32week berat 47 je. 😅 Dari 41kg mula buat buku pink. 😅