Berat baby 34week

Hm kenapa ya. Klau org tanya berat bby berapa. Sy ckp 2.3kg org kata ihh, besar nya. Tp doktor kata normal aje berat mcm tu klau 34weekk. Takut plk ase nya. 🥹 Kee nak tggu bersalin tu bby boleh mmbesar smpai 3kilo ++++? Ada x pgalaman ibu2

5 Các câu trả lời

sy 32w 2.06kg . pakar hosp tye berulang kali dah mnum air Gula dua kali kannn ??? takde gdm kan ? hahaha sy pelik je knp . bila org tye berat bby . smua ckp uish smgat betul . hrap masa berslin nt bby tak besar sgt laa .

normal la tu.. klau doc ckp ok, means ok laa.. abaikan je apa org ckp sbb dia bukan doc.. sy 36w baby 3.1kg pun doc ckp normal je.. sudahnya baby keluar normal 3.6kg.. hehe

saya masa 33w baby dah 2.4kg sis . dr ckp baby chubby sikit lah . tp okay sekarang dah 35w taktau berapa dah

Saya waktu 34 weeks pun berat baby 2.2kg, dr cakap normal je tggu isnin ni pulak scan tgok berapa berat @36 weeks

9mo trước

Sis nanti share la berat masa 36w pulak hehe

Normal