Nak tnya mom2 semua adakah normal benjolan pada kepala baby yg lahir secara vakuum masih lg tidak

Hilang . Usia sekarang 1bulan 14 hari

2 Các câu trả lời

hai mommy. saya takde pengalaman sendiri tapi org terdekat pernah deliver cara vakuum. setiap hari masa mandi dan lepas mandi,si ibu tu urut lembut kepala baby. masa mandi diusap usap bahagian benjol tu. lepas mandi letak minyak bayi di tapak tangan,urut lembut je. berkurang jugak la benjolan tu. semoga dipermudah urusan mommy ye ❤

2y trước

Tkasih Farhana 🌻

Anak saya seminggu hilang benjolan dia. Masa mandi, urut2 sikit kepala dia. Lembut2 ja