scan hanya nampak kantung

hii..sy sekarang 11weeks..first scan haritu 7weeks hanya nampak kantung sj ukuran 5weeks..second scan pon nampak kantung sj,tapi kantung nmpak mcm da xcantik,2mggu lagi doc suruh datang..if xde heartbeat jgk doc nk cuci...??..sape y pernah alami mcm nie...??

21 Các câu trả lời

Tahun lepas alami perkara yg sama... Kantung kosong...last memang kena cucci... X sakit pun kena cucci... Sbb dktor bius... Ni pregnt lg... Nk masuk 8 bulan.

5y trước

Dnc tu buat hospital mne ya? Dlm tempoh brpe lama awak pregnent semula?

Ni 1st scan sy..6 weeks..kantung kosong.. normal ka ahh kantung ni? Dr cakap mungkin masi awal blm nmpk baby & heartbeat .. worried btl

5y trước

klu ada heartbeat nnti doc bg duphstn..mcm sy still on dpstn aritu ada spotting ms 5wek..skung dh 9wek..pnh ggr jg bln 4 aritu..hrp kli nibaik2 aje

Sy.. Lg 2 3 hari pegi scan lg sekali utk 11w moga dipermudahkan.. InshaAllah stay positive je nie.

Sy.. Lg 2 3 hari pegi scan lg sekali utk 11w moga dipermudahkan.. InshaAllah stay positive je nie

Sabar ye sis...saya pnh jd last year.skrg hamil lg 24 mggu 😍semoga sis diberi rezeki lg

5y trước

Awak buat dnc juga ke? Ambil tempoh berapa lme next pregnent tu?

Saya pwrnah alami last year..berakhir dgn cuci masa 18w.. Xde heartbeat

Semoga dipermudahkn segalanya urusan urusan sis ye sbr byk2 berdoa k..

Doa bnnyak sis.. Saya doakan sis.. Smoga keajaiban berlaku

Sy pernah, last² gugur sendri

Awk mcmne kandungan OK x?