Perjalanan jauh

Hii..mommy's selamat pagi..nk Tanya sikit nie bulan depan Ada family function..ikutkan bulan dpn kandungan I masuk 14 minggu boleh tak I naik bas pergi jb..Time perjalanan lebih kurang 4 atau 5 jam..i Tanya Sbb pregnancy seblm I tak Pernah pergi..adakah selamat ??? confused...tq

1 Trả lời

Boleh nk jalan jauh. Tp kne alas bawah punggung dengan bantal. Jangan smpi terhentak2. Saya lagi la g kl naik lori. Mmg saya baring je sepanjang perjalanan. Kandungan belum kuat lagi waktu2 ni.

5y trước

hiihii..thank u sis