Ekzema atau ruam susu?

Hiii mommies please tolong saya ramai cakap ni ruam panas ada yang cakap baby kena ekzema 😭 #1stimemom #seriusnanya

Ekzema atau ruam susu?
8 Các câu trả lời

Nmpak mcm eczema tu sis.. Kalau sis ragu2 lebih baik rujuk dr dgn segera atau pharmacist utk beli cream sapu

Mcm eczema. Check dulu dekat clinic dik. Jgn mandikan baby dgn sabun dulu, just air je.

Ekzema ni. Better gi klinik terus. Jgn tanya banyak org. Nanti dapat mcm2 pendapat.

Rujuk dgn doc sis tapi kalau tengok macam eczema..semoga cepat sembuh..

eczema ni sis, kalau ruam susu dia akn ada bintik² merah

ekzema.. sama mcm anak saya

mcm anak saya, ekzema

mcm ekzema