Deman dn selalu migrain

Hiii ibu2 nk tnya sy 14 minggu kerap sngt deman dn migrain memang tkde ubat tuk ibu hamil yg demam ke? 🥺

2 Các câu trả lời

Ada. Demam makan la panadol. Panadol biasa yg 500mg tu. Jgn makan panadol extent panadol extra panadol actifast tu. Yg biasa nye sahaja. Ubat Migrain sahaja yg x selamat makan time preggy.

7mo trước

yeah betul. X bahaya yg nie. Awak x makan ubat lagi lah menyeksa diri tu.

Ada sis ... saya kalau preg suka g farmasi tnya dorg ubt demam yg terbaik untk ibu mgndung dorg akn suggestkn ubt yg kita blh mkn