Tips Mudah Hamil

Hiii all... Assalammualaikum. Ad tak kat sni yg ada problem tiub sumbat sebelah? Ad solusi tak for unblock tiub tu selain operate yer.. Sis ad sumbat di tiub kanan, yg kiri ok. Sis dah dua thn lebih kawin blm ad rezeki zuriat... Sedih nyerr... Ada tak yg sudi kongsi tips mudah hamil dgn satu tiub sahaja??? Pliss uollss share ok. Moga allah membalas jasa baik awak semua thank you ❤️

1 Trả lời

Sy pregnant dgn 1tube, 2018 tube kanan kena buang sbb ectopic pregnancy.. Masa awal2, mcm2 cara sy ikhtiar.. Sy ambil pil herba maharani, berurut dgn buat castor oil packs.. Castor oil tu lps pms letak dkt abdomen kita pastu letak heating pad utk unblocked fallopian tube.. Boleh cuba Google