Ada dara ?

Hii.. sy baru khwin.. sy dh lakukan hbgn seks beberapa kali tp takda tanda darah yg keluar.. mcm mana nak tahu dara dh pecah ye ?

16 Các câu trả lời

tak semestinya anak dara yang baru kawen. bila bersama dgn suami harus ada darah, ni yang saya tahu lah sbb selapuy dara kita byk lapisan..sy nak terangkan tak berape pandai dan takut salah cakap, sy cadangkan awak buat carian di google dan lagi bagus tanya pada doktor

Setahu sy xda istilah slaput dara mlainkn hymen yg blh mregang. Brdarah ktika brjimak mgkin sbb kasar. Klu x brdarah, normal bla time tu slow n lmbut. Even org yg dh lma khwin pn klu kasar akan brdarah juga dsbbkn kesat. Try google psal hymen

saya pun tak keluar, tapi saya extreme sebelum kahwin... hiking gunung merata 😅.. alhamdulillah suami tak persoalkan pun..lagipun saya seorang pendaki 😁 suami pun tahu... sukan saya semua extreme..

2y trước

kadang berbasikal pun boleh pecah selaput dara.. kita ja taktahu... tak payah risau lah.. 😁 janji rahim ketat setiap kali bersama suami, suami makin syg 😛 hehe

Saya pernah dengar, selaput dara ni lain org lain, ada yg rak ada, ada yg nipis, sama mcm kelopak mata, ada yg 1 lapis, ada yg sepet, saya dulu pon tak de darah jugak.

Jangan risau lah... yg dah lepas usah dikenang. Saya pun setiap kali bersama suami tak pernah nak tahu pecah ke tak pecah. Darah pun tak keluar. Just enjoy liLlahi taala.

saya pun x ada selaput dara sis...tak ada keluar darah....tapi kali pertama tu memang akan sakit ...bukan semua perempuan ada selaput dara dari lahir ..

Masa sy pun tak ada 😅 tp asalkan kita sendiri tau kita ni dulu tak pernah bersama dgn sapa2 tu kira ada dara lg la tu huhu

2y trước

😂 sy tak pernah lg bersama sesiapa sblm kahwin tu yg cm konfius 🤣

jenis yg lasak pon boleh jdi jugak sis. sya dlu pun xkluar darah mcm yg kita duk dgr slalu tu . bykkan google n membaca. saya pun suami yg terangkan

2y trước

sy dh google n search pasal selaput dara sbb ada yg jenis flwxible tak pecah tKut susah untuk kita dpt anak.. t

ada darah ke XDA darah klu MLM pertama tu akn rasa sakit,tp kejap jer.

2y trước

haah betul sakit smpai takut nk buat lg sbb sakit 😂

tak semua perempuan sis di dunia ni ada selaput dara..ada gak yg mmg xda