Booking buku merah

Hii..just nk tnya. Normal ke KKIA kt area my place book I punya appointment buka buku masa week 10. Skrg baru week 5. Sb 1st time I mcm blur sikit. Apa I baca as soon as u know +ve, boleh pegi bukak. I pulak selalu sakit perot lately ni. Kdg mcm cramp nak period tu. I ask doc, dia ckp ok. If terok n ada darah, then kena go hosp n check. Thx ya'all.

1 Trả lời

Normal sis. Tengok KK jugak bila dia nak book appt. Sbb kadang2 busy dgn appt lain. So jangan skip folic acid dan susu sepanjang nak tggu buka buku pink tu.

4y trước

Sama2 🤗