alahan jerawat

hii nk tanya ada x sesape yg ad alahan naik jerawat time preggy ni?

24 Các câu trả lời

🙋 penuh jerawat kat dahi dgn pipi. Tapi dah nak masuk trim ketiga baru lah berkurang sikit 😂

5y trước

alhamdulillah hehe

Saya naik jerawat dekat muka dengan badan. Pembawakan baby rasanya 😁😁

sm ler..jrwt pasir..kt mk ada ckit..yg ketara kt bdn..adehhhh....

Sy jrwat blah blkng.then naik 4bln keatas mkin hilng2 then xde dh

Sy mula2 dlu pun bnyk sngt jerawat kluar... Skrg da xda hihi

Sayaaaa sis . Jerawat kat badan pun ada . 😭

Jerawat belakang telinga dekat leher 😑😑

5y trước

Hahaha sme kite sis... blakang badan smue tumbuh🤭

lama x alahan tu sis?hehheh

Sy masa mula2 pregnant..skrg dh ok..

5y trước

alhamdulillah dh okay

Hehe.. sy .hehe ..✌😂