Perut rasa mengeras macam kembung

Hii, nak tanya.. sy dah 38 weeks 3 hari. Normal ke perut rasa mengeras macam kembung. Saya sampai tak boleh nk tidur. Ke itu tanda² awal nk bersalin. Btw, this is my first born & don't have any experience yet.

1 Trả lời

Pantau kekerapan perut mengeras tu. Jika kerap mengeras selang beberapa minit yg sekata, terus ke PAC Hospital untuk pemeriksaan. Pantau juga tanda bersalin lain; blood show dan air ketuban keluar.

6mo trước

Sama