badan panas

Hii morning mom2 semua sy pregnant 7 month tpi setiap bgun pagi mesti rasa badan rasa pns kenpa tu

9 Các câu trả lời

ai dari 4 bln preggy dah bpeluh2 trok .nk tdok mlm xleh..xslesa..last2 naked tdoknya..tpaksa sbab xthn bpeluh2..ai sapu bedak ruam kdai eco je...pkai bdak tu lg bpeluh lg rsa sjuk..bru leh lena..klau x lgsung xleh lena sis..skrg dah 6m++ preggy dah..still rsa pns n cpt bpeluh

sy pun bgitu dulu sis ..siap psang kipas kgi kuat2 bdn rsa panas tp x berpeluh..bukn demam tp pns..dan x selesa...smpi tkut ja bdn msuk angin sebb,.kipas on x bhnti 24 jam...

org mngndung.mmg bdn pns . sy hmpir.tiap malam bshkan bdn sbb tgh pg brpluh mcm bru lps bslrsukan😂

Badan panas tu normal sis. Kita macam ada haba lebih. Saya masa mengandung pun mcm tu.

Normal sis..ms preggy bdn mmg pns mcm demam

Mmg akn rasa pnas n xselesa msa preggy..

Badan panas tu normal

normal sis

Normal