bius tahan sakit

hii mommy.. sape ada info a@ pnh ambk injection tahan sakit sblm bersalin? bole x share ckit cmne proses meneran bila xrasa sakit & bape kos die ☺

1 Trả lời

Xpenah amik.anak 1st czer.anak kdua xamik tapi rasa menyesal sangat sbb x amik🤣🤣🤣. Kena induce drip.xlama trus rsa sakit yg amat.sblim induce,dok n nurse dah offer injection tuk tahan skit,tapi saya je yg sombong nak rsa sakit contraction.ha amik kau,bila contraction dtg ,menangis2 rsa nk ptus nyawa je.lepas Ni kalau hamil lagi,no amik je injection.dgr Dari pengalaman org sekeliling,kalau amik injection Kita xkn rsa skit contraction,hanya rsa nak meneran je.yg tu Pon dok n nurse sndiri yg gtau

4y trước

P betul Ke ada kesansampigan kat bby... Sebap kwn sy Bru2 ni dia beranak dia tk ambil