Baby 2 bulan

Hii mommy normal kah baby 2bulan asyik tido jerr, kadang2 tengah hari tu saya nak ajak dia main2 tp dia nangis sbb ngantuk, malam dia tido lama tengah hari dia bangun kejap2, ada yg sama tak?

2 Các câu trả lời

Normal je tu sis. Baby bawah 3 bulan memang akan banyak tido. Waktu dia berjaga tu yg kita kena buat aktiviti. Itu pun buat sekejap2 je sebab baby akan cepat penat

Bestnya malam tido lama 🥹 anak saya malam tak berapa nak tido sangat kadang-kadang. Even siang selalu jugak bangun main.

1y trước

Anak saya sekarang dah tahu siang dan malam, kalau malam dia akan tido lama dalam 4-5 jam baru dia akan bangun mintak susu, kalau pagi pulak dia tido dalam sejam akan bangun main kejap dan tido balik