Due date 28/6

Hai mommy , ade tak yang same due date dengan saya ? Korang dh ade tanda2 ke belum ? Buat masa skrg sy masih tkdee tanda pape lagi cumaa dlm sehari tu sekali perut mesti mengeras tp sekejap jelaa dalam 2 minit camtu pstu hilang . Nak tahu tu sameada tanda2 bersalin atau normal jee #ingintahu #firs1stimemom

9 Các câu trả lời

Saya due 25/6, skrg kena prgi KK selang sehari sbb monitor BP, kdg2 bagi tau nurse, sakit mcm period dia datang sekali lalu je sakit dalam 5 minit, nurse kata dia main2 n manja2 je tu, tapi dia kata kalau sakit kerap trus ke PAC, rekod kan setiap brpa minit. Saya ada drh tinggi, mmg doc kata kena bersalin awal sblum due, takut.. minggu dpn bru jumpa doc, mgkin doc akan bagi tarikh untuk serah diri je😊

1y trước

Jage diri sis . Semoga semuanya dipermudahkan

saya due 30/06,,2nd child..tp mcm 1st child juga masih sakan bjoget dlm perut n belum turun tanda..😅 doc kata klu bsalin pagi raya haji kena serah diri sbb ada gdm on diet..🥲 muda2han dlm seminggu dua nie bsalin 🤲🏻

1y trước

anak 1st lahir 38w..tu pun kena induce..huhu

Sy due 21/6 bby masih seronok joget joget di dlm.. sy ada tnya nurse sbb jd bnda yg sama jgak.. Andai kata mngeras di datangi sekali rasa sakit dan kerap blh terus ke pac.. @ pecah air ketuban @ keluar lendir darah..

1y trước

Dah tak larat nk berkupu kupu dah maknya pun.. dia seronok lg takpe layan je lah🤣

due 26/06. tak ada tanda lagi. cuma malam tadi macam ada rasa benda jatuh dekat laluan bawah. tapi tak sakit pun. tiap malam pujuk baby jangan keluar lambat2.

1y trước

saya pun due 26/6 tpi blom ada tanda lagi..rasa sakit kat bawah ada, mcm contraction palsu,ngeras kuat..mencucuk2 sakit..risau pulak lbih over due..

Due 21/6 blm ade tanda lgi , bby sronok agaknya ddk dlm prut mama 😂 tp dktr kata ank prtma mmng lmbt sikit kluar huhuhu

1y trước

mngkin laa ade jugak ipar2 kate camtu . Anak first kdg mmg lambat . 🤭

Sama due date dan masih belum ada tanda tanda. Nervous juga sebab 1st time mom. Moga dipermudahkan 😊

1y trước

🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Saya due 29/06.. Semoga d permudah kan segala urusan kita semua ❤️ aamiin

1y trước

Sama awakk! 29/6 tp tulahhh baby seronok lgi dlm perot.. 29/6 kena serah diri klau takde pape tanda, biasalah gdm dc.. Moga dipermudahkan buat kita semua ibu ibu ♥️

sama due mcm sya, takda tanda2 jugak. kna serah diri 27hb awal sehari

1y trước

mybe sbb sya ada gdm,

Sy due 30/6, takde tanda juga. Seram aje fikir ni