Rambut gugur sewaktu mengandung NORMAL?

Hii mommy!! Nak tanya ni, normal x kalau rmbut gugur bnyak wktu pregnant?? Sbb rmbut sy ggur bnyk sngat.. jadi takut pulaaa.. #adviceplease #firstmom #newmom #ingintahu #SeriusTanya

16 Các câu trả lời

Saya pun sma risau saya. Bru trimester pertama. Rmbt bila mndi bnyk je jatuh. Boleh tak share any tips nak kuat kan rmbt ni

saya pulak masa pregnt rmbut lebat masa bernk trus gugur stu rumh..sikat luruh smpai ke bilik air pun penuh rmbut

normal dear, sy pun mcm tu jgk. malas nak pening2 stress sy pegi potong pndek je kurang sikit ggur.

uih. terbalik dgn sy. time pregnant rambut jd x gugur mcm selalu.

Hb rendah pun boleh buat rambut gugur

Yup