Buku Pink

Hii mommies..?nk tnya.. saya da prggy 6minggu dpt thu pn ms cek di klinik swasta.. tp ble saya ke kk utk buat buku pink, kk tu bg tarikh akn dtg utk dtg buat buku pink tu..lbih kurang kandungan 11minggu cm tu.. saya hanya di bekalkan ubat iberet 500 tu ke dr. klinik swasta tu.. ade ape2 penambahan ke ubt yg perlu saya mkn slain ubt tu..

2 Các câu trả lời

Sy dulu pun awal2 makan Iberet tu yg dibekalkan klinik swasta. Dah buat buku, baru start makan Zincofer KK bg. Tu je lah yg saya makan. Telan sebiji tu je setiap hari.

5y trước

owh..ok..baik sis..tq

Iberet dah all in 1 sis..ok dah

5y trước

owh..ok..noted sis..tq ye info nye