third trimester muntah-muntah

hii mommies, saya skrg 34 minggu tapi saya kembali pada alahan mase awal mengandung selalu muntah , takbole bau suami , kurang selera makan dan letih sentiasa . normal ke mcmni ? ada tk yg ada pengalaman sama mcm saya ? 😣 risau sgt kalau berat turun #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

normal. cuma tak ramai sahaja. berat possibly tam turun, cuma statik saja

9mo trước

ohh yeke berat akan statik , harap sgt begitu . terima kasih mommy