Detail Scan

Hii mommies.. Nak tanya, mommies2 kat sini mostly buat detail scan berapa minggu ye? And masa buat detail scan tu dah boleh nampak gender baby ke? Dan berapa harga mommies buat scan tu..?

14 Các câu trả lời

sy buat detail 19 weeks... n nmpak jantina smua.. 😊 harga dlm 135 tmsuk consultation

Sy buat 20w, Rm75 ..sblm scan tu pujuk baby tunjuk anu dia..alhamdullilah dia tunjuk..

haritu baru 5minggu scan nampak la kantung baby bayaran rm55

Saya buat 19 minggu sis