Detail scan and gender scan

Hi monmy, minggu ke berapa kita boleh buat detail & gender scan? And anggaran utk harga scan tu berapa ye? Thank you..

8 Các câu trả lời

Tempat sy banyak klinik suggest 18w-24w. Kalau lebih nanti risau susah nk scan, sbb baby dh besar kan, nak tengok gender pun takut peha kepit tak nampak sgt dia punya. Sis cuba cari kt fb klinik scan nama tempat sis. Kalau kat melaka, search klinik scan melaka. Pastu sis amik nombor untuk whatsapp mereka atau mesej je kat fb. Pastu kena booking dulu tau. Sbb dia nak arrange masa dengan org yg buat scan tu..

try search kat fb sonobee. check website dia ada detail semua, kalau berminat boleh buat appointment. xsilap saya kalau detail scan weekdays rm88, weekend rm108. kalau termasuk 5d tu mahal lg. detail scan boleh check gender sekali

sya smlm bru bt . msa kndgn 19w4 ary . buat kat sonobee rm88 weekday 2D tapi . murah . dpt tahu gender skli . and then dea akn terangkn btul2 . n then result gmbr dan report dia hantaq kat email .

20week++ da boleh buat dah. tapi ikut klinik juga, boleh buat sampai week ke berapa sbb ada tempoh dia kan, n harga dia pun mahal sikit, dlm rm150++ mcm tuh. semua atas klinik.

sy buat detail scan + 5d kat sonobee msa 22 minggu...hrga rm120 weekday...klu weekend hrga lain .. alhmdulillah sgt² berpuas ati....

suggestions 2nd trimester. tp tgk la klu masa tu baby tak kepit huehehe

24week ke atas. Nak lg puas hati 28week Harga ikut klinik. RM100 ke atas

sy buat dtle scan+5d msa prut 23w.. hrga xsma sis ikut klinik juga...