Berak tiap hari ke?

Hii mommies. Anak sy baru start mkan bulan ni. Wajib ke berak tiap hari? Setakat ni dia dua hari sekali berak. Harini dia berak tapi taik seketul kecik je. Takut dia sembelit. Ada tips tak utk lawaskan? Resepi2 ke? Dia dah mkan carrot, broccoli, kentang, sayur pak choy, tembikai, buah naga, pisang. #advicepls #firsttimemom #pleasehelp #firstbaby #firstmom #First_Baby

2 Các câu trả lời

samalah anak sy.. dia skrg najis dia mcm pejal ckit x bnyk mcm dulu kdng sy risau takut dia x puas berak..

2y trước

Sy pun risau dia sembelit sis. Ada mcm meneran smpai merah juga la muka tapi tak nngis. Perut pun tak keras. Dia kentut je tiap hari 😂

ank sya pun dh mula mkn.. dia membuang setiap hari . najis pejal drpd biasa tp x berketul .

2y trước

Sis bgi makan apa je skrg? Blh bgi tips tak? Menu2 ke? Anak sy fully bf