Tanda pregnant

Hii im newbie .. Nak tanya mommy mommy dalam ni apa tanda tanda pregnant eyh sebelom miss period .. Sayaa baru je kahwin n sekarang rasa xsedap badan jaa .. Boleh bagi pendapat tak tanda tanda hamil?

28 Các câu trả lời

Klu sy. Sy Rasa sakit kepala yg teramat start dr mata naik ke kepala. Lepas tu demam2. Rasa cepat je penat. Breast rasa sakit2 dan ada spotting.

Hye...sy preggy x de tnda pape pn...cuma rsa plik sy x mmpu wt kje berat mcm sblm ni...dgn priod lwat 2 mnggu trus cek upt...

Kerap pening kepala Kerap nak gi toilet Sakit kt breast lain mcm (biasa nk peod sakit jgk tp yg ni lain mcm sikit)

Sy dlu , kerap sgt dmam sblum tahu preggy , bukan kene hujan pun N ta sdp bdn toksah ckp lha .. Tp ikut org jugak tu ..

5y trước

saya pun skarang rasa macam tu jugakk ..

klu sy rsa mls mw tdrja gn sy xperiod 1bln lebih..time tu xtw pn pregnant..moga rzeki sis ya..aamiin..

4y trước

dlm tempoh 1 bln tu puan ade cek upt x? sy pun dh delay 1 bln lebih ni..tpi blm ada apa lgi

Saya kerap pening kepala and breast rasa lain macam. Macam berat je dari sebelum ni.

Pening kepala,breats besar,loya,banyak makan,cepat terasa & lambat period.

kuat tido,cepat penat,perut rasa mcm cramp2..dan sembelit..

2y trước

Tp sya check upt negetif je

sye lewat period and tanda2 dia mood sye berubah..cepat senditif