SUSU fm tak manis

hii.. ibu2 tahu x susu apa yg x manis macam karihome. currently tgh try tukar susu sbb karihome mahal. beli s26 anak x suka sbb dia tak suka manis2. ada tak boleh suggest tuk saya susu fm apa lg yg x manis????? anak umur 2 bulan

1 Trả lời

Sis tgk yg dkt susu tu tulis xade gula tmbhaN..Mmng smua susu ade gula cma ade yg gula tmbhan tu means mnis sgt2...tnpa gula tmbhan tu kurang mnis cma ade jga kuantiti gula