keguguran lebih 2x

hii assalamualaikum,nak tnya pda ibu² kt sni,ada siapa tak yg pernah keguguran lebih dr 2x..lps tu apa rawatan die ye.. sy pesakit diabetes type 1..hba1c sy tahap normal 6.4,sy dah 3x keguguran.. klu korg ada pengalaman share la dengan sy..sy dah berumahtangga 7thun skng.. ##bantusharing ##ingintahu

1 Trả lời

Hi sis… sy dah 2x keguguran 2nd trimester & currently pregnant lagi.15weeks.KK refer sy ke hosp utk ukur rahim.Since ukuran rahim sy normal,doc dri hosp bagi sy ubat Utrogestan.Try tanya doc klau ada app dengan pihak hosp.Apapun,sy doakan semoga ada rezeki sis nanti

2y trước

ooo...sy bln 5 ni app doc untuk ambik darah..sbb nak siasat knpe kerap gugur..moga semua nya ok la nnti..😊..t.kasih sis