Tak lalu makan

Hii assalamualaikum and selamat malam semua. Saya nak tanya boleh ke kita makan any ubat untuk bagi selera makan? Saya belum buat buku pink tapi saya dah jumpa doktor untuk pastikan pregnant. #firstbaby

2 Các câu trả lời

selalu kalau ibu ngandung kurang selera makan bole cuba asid folic dengan vitamin b complex yg kk bg ..kalau xbukak buku lg cuba tanya kat farmasi ..atau bole pegi ke kk cakap ngan nurse yg awak lgsong xde selera mKN ..