Pusat bayi timbul (hernia) baby girl

Hi Semua, baby saya sekarang nak hampir 7minggu tapi pusat masih timbul, lebih-lebih lagi bila baby meneran pusat lagi nak tersembul (gambar). Baby semua ok tak meragam, minum susu mcm biasa, perut tak kembung, kencing berak pun normal. Mommies lain pernah ada masalah ni jugak tak? Biasa nya bila pusat ni akan kedalam & baik semula ye? Risau tengok😭

Pusat bayi timbul (hernia) baby girl
66 Các câu trả lời

Biasa orang tua suruh letak syiling

normal ke macamni?

tuamkan pusatnya

xpsti

G klinik siz

4y trước

Sy dh tanya nurse dia kata akan hilang sendiri. Cuma takpasti berapa lama. Takut tengok pusat tu lagi2 waktu baby meneran

Bnnb