Najis cair dan jarang berak

-susu lactogen -taik cair -jarang berak, 2-3 hari sekali -tak meragam Normal ke? Kalau tidak sy nak tukar susu. Tolong sy

Najis cair dan jarang berak
4 Các câu trả lời

Anak sis berapa bulan? Mcm anak sya dari nb mmng bgi lactogen smpai 3bulan dya jdi najis cirit and warna hijau lumut, 2/3 hari jugak baru membuang, than i tukar susu karihome alhamdulilah najis dh okay

Bby sy pun minum lactogen tp poo dia warna kuning mustard n kerap berak..should be okay selagi baby tak meragam..

Anak saya pn mcm ni jgk, minum lactogen jgk. Selagi dia tak meragam or keluar alergik, should be ok.

same mcm ank saya. bru tukar lactogen. dri dugro. berak cair kaler ni