Mommies sekalian. Nak tanya..digalakkan puasa tak masa pregnant 1st trimester?

Helpp pleaseee

1 Trả lời

yg penting niat puasa fardhu Ramadan tu. Puasa itu wajib, diharuskan berbuka jika ada mudarat pada diri/ kandungan. ok tak ok, belakang cerita. Dapatkan nasihat doktor. jika mudaratkan diri, buka puasa, ganti puasa pada tahun hijri yg sama. jika bimbangkan kandungan, buka puasa, ganti puasa dan byr fidyah pada tahun hijri yg sama.