21 week tk rase kick lagi 😌

Haii mommy semua.. sy tngah preggy anak sulung.. normal ke 21 week tk rase kick lagi 😌 badan sy agak berisi sikit.. ke sebab faktor lemakk tuh sebab tk rase lagi 😌🤣😂

6 Các câu trả lời

Normal je anak first lambat rasa kick. Saya 7 bulan ke atas bru start rasa. Tu pun halus2 je. Skrg pregnant 4 bulan anak no 2 dah rasa bkn main kuat lgi🤭

saya masa 21 minggu ke atas baru rasa dia tendang kuat terkejut sbb bru tahu tu tendangan 😅 InshaAllah x lama lgitu

normal ja mmy , ikut ats bdn kita jgk , saya 20 week kemain lagi aktif dia . ank firts jgk hehe

normal wak, jangan risau ok mummy 🫶🏻 saya masuk 22weeks baru rasa tendangan baby

Samaa. sy 21weeks pun xterasa lagi kick. Entah laaa maybe tak tahu kut sbb anak first

1y trước

a’aaa. Cuma mengeras je kdng2. haha

normal. Sy sndri 24w baru perasan. bdn berisi or tak bukan faktor.

1y trước

Yer kee .. lega sangat bila dngar pengalaman semua nie