Sy bru lagi prggy, Tapi alahan teruk sangat.. Tk blh nk Mkn nasi, lauk mmg rase nk muntah..

Alahan kuat sangat

2 Các câu trả lời

Makan ape pun semua rase nk muntah, buah pun, air putih pun rase nk muntah... Lapar Tapi takleh nk Mkn.. Mkn nasi 1, 2suap pun dah nk muntah...nk buat mcm mne ye? Bahaya tak Mkn ubat alahan, ad ape2 effect tak pada baby... Risau.. Doakan sy... Mg baby baik2 sahja n slmat dilahirkan.. 8thun lbh tggu fist baby...

9mo trước

OK.. Tapi sy mmg Cuba than dari muntah.. Tapi bile tgk lauk n nasi tk Mkn pn lgi dah rase nk muntah Tapi tk muntah lah sbb sy akn stop Mkn.. Klu muntah lagi rase sakit perut..

sama la 🥲🥲 saya smlm seharian muntah, pagi td pergi hspital drip, dr bg skali ubat than muntah.. ni baru rasa legaa sgt

8mo trước

Tulah.. Sy dah kene drip air, ad ketone dlm air kncg.. Sy pn minum bnyk air, n air barli, try untk Mkn jgk.. Alhamdulillah tak jadi nk kene drip air lagi skli... Aamiin.. Smg baby kite panjg umur n slmt di mlahirkan...