Siapa pernah kena panic attack masa pregnant? Sya dah 4tahun xkne tiba2 preg ni relapse 😭

Help me mommies!

2 Các câu trả lời

sy biasa kena mcm tu. sampai skrg pun masih lg,cuma kurang sudah sbb sy elakkan makanan yg buat trigger panic/anxiety. sampaikan sy fikir macam mana la sy nak meneran nanti masa bersalin sbb bila kena panic tu nafas jd pendek mcm nak pengsan. Alhamdulillah masa bersalin haritu tiada rasa panic. cuma kesakitan 100% yg sy rasa

saya 😌 tetiba jd bila perut xsedap ..dh la tgh preggy 5 bulan.