Nasipa ang tyan ng buntis

Help lang po. Nasipa ng bunsong anak ng ate ko ang tyan ko. Medyo malakas kasi nahiga ako at nakahiga din yung bata at bigla nyang binaba ang paa nya papunta sa tyan ko. I am now 10weeks pregnant. May effect po ba yun sa baby? Thank you.

2 Các câu trả lời

There's no need to worry every time you bump your tummy; even a front-forward fall or a kick from toddler. Seek immediate medical attention if: • Your baby isn't as active as before (movement about five times in a two-hour period when you're lying down is normal if you're in your second or third trimester), or • You have bleeding • Vaginal discharge • Contractions • Cramping within 12 hours of an incident.

May pain or bleeding po ba kayo? If meron patingin po kayo sa OB..