Scan Jantina

Heloo mummies. Nak tanya scan jantina biasanya brapa weeks yg jelas yee?

7 Các câu trả lời

Alang2 trus buat details scan je sis nnti. Details scan blh buat mse kndungan 18w - 24@25w ikut tmpt. Mcm sy mse nak masuk 25w call klinik nak buat details scan, klinik tu kata dia trime smpai 24w shj. Call 3/4 klinik ada la 1 klinik boleh buat. Dia trime sampai 26w. Bgus details scan dia cek smua2. Kira jari, ukuran, jantung normal/x, buah pinggang, muka bby, and akn tgk jntina sekali

20 weeks above… sebelum scan cuba minum yg manis and sejuk.. spya bby bgn… sy ari tu scan pertama xnmpk sbb bby krg bergerak.. scan kedua seblm sy pg clinin sy minum dlu milky tea sejuk bagi bgn bby.. masa sy bby bgn and bergerak.. nmpk dgn jelas jantina bby…

atas 18w cantik dah. better alang2 buat detail scan terus. nanti waktu detail scan tu boleh tanya tentang jantina baby.

18weeks hingga 32weeks rasanya..kalau lebih dah tak cantik dah..sbb baby dah semakin besar..

sy scan msa 28w..npk jls sbb bby sy suka kangkang..haha

20-25w cantik .. baby xterlalu kecil dan besar 🥰

2mo trước

you welcome 🥰

28w ke atas