38week4day

Helo there mummy semua.. Nak share sikit,that day on 22weeks ada pegi scan 2d d klinik,then doct try bt 3d scan..Mmg npk muka baby msa tu,cuma xjelas sgt sbb dahi baby kena cover sikit uri..Cuma npk mata pipi hdg mlt dia je dgn jelas..Npk jugala pipi dia yg chubby tu,xcited sgtt tp xtfkir juga nk print trus gbr tu on the day even muka xnpk jelas sgt..Now dh 38week,ari tu pegi scan 3d,doct ckp ssh nk scan sdh..sbb air ketuban dah kurang n ruang baby dlm tu dh sempit plus my baby meniarap?So now,tdetik rsa frustrated sbb ingin nk kumpol koleksi gbr dia dlm album nti,like others do for 1st born..But sadly i can't do anythg now..Just tgu hri nk lahirkn dia je nti bru tgk muka sbnr dia..Hrp sempurna & sihat hendaknya..?Jd utk mumy2 yg msh d awl2 usia kdgn,2nd trimester shud b the best time klau nk ambil gbr 3d muka buah hati,klau x..Mcm sy la jdnya..hehe..Cuma dpt kumpol scan 2d yg black & white tu je..?

1 Trả lời

Hehe yeah, betul tu. Bila dah makin hjg2 ni mmg susah nampak complete scan baby tu. Nmpk dia berkembang sihat tu pun ckup buat kite happy 😍😍

5y trước

Ye...N tgu hr je..haha...xcited plus nerves..hrp dpmudahkn nti🙏