ketiak sakit mmbengkak

Helo mummy ada sini ktiak bengkak sjak pregnant ka mcm gmbr contoh dbwh ni? Sy bru hbis brsalin susu membengkak skli dgn ketiak dan skrg sy alami 2 kli ganda sakit dkt ketiak dah mcm bola keras ny

ketiak sakit mmbengkak
2 Các câu trả lời

Hi mommy. Ini namanya accessory breast. Kena kerap tuam n menyusu,nnt dia hilang sakit. Tp untuk hilang benjol ni susah lah...

5y trước

Yapp btul tu.. Sjak ank prtma sy sda ada bnda ni.. Skit smpai demam sminggu.. X blh tgepit sdikit trus senak rsanya

Sis rujuk doktor ya sis

5y trước

Yapp sdah rjuk sjak ank pertma lg