Tisu magic

Helo mummies sy nak tanya sesape ada penglaman guna magic tisu ni..suami pakai bende ni..sy risau jugak kalau2 nanti ada effct pd bby atau kite2 skli..please share sesiape yg ada penglaman tu...😊tq mummies

3 Các câu trả lời

klu both nk buat ber round2 tu ats risiko sendiri. klu bleeding ke apa sila ke klinik.

magic sponge tu tahulah. magic tisu tu apa😂😂

Tisu magic tu apa pula?

8mo trước

tisu magic boleh buat kebal kelamin lelaki jika bersama guna tu walaupun balik2 keluar tapi kelamin lelaki tetap on masih berdiri LGI ..