pendarahan setitik d seluar dalam adakah normal 28minggu 2hari

helo mommies.. sy teekejut smlm ke tndas tuk kencing tpi ada setitik kecil darah d panties 😢 im pregnant 28weeks 2days is it normal?

2 Các câu trả lời

ia adalah tidak normal..puan perlu ke hsptl kadar sgera tuk dptkn rawatan dan pantauan dr doc dkhuatiri tnda awal tuk alami keguguran..kdg2 sbb rahim takut buat sbbkn kita alami spotting..mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya aamiin

5mo trước

ok tq ya.... risau pulak 😢

Tak normal. Kena jumpa doc terus

5mo trước

ok tq... 😢😢😢