keguguran d&c

saya baru lepas keguguran. d&c semalam. normal ke hari ni hari ke2 lepas cuci, darah keluar sgt sikit..hampir tiada. setitik dua je kat pad..

4 Các câu trả lời

salam nk tnye , sy bru lpas kgguran. b,pntang dh 3 mggu . kalau lpas 40 hari , boleh ke trus makan folic asid ?

1y trước

oo .. sebab doc bgii pndol than sakit je . trima kasih ye kakak² ❤️

Normal. Nnt darah tu akn keluar sikit2 mcm spotting je dlm seminggu

normal. sbb dktr dh sedut darah masa d&c. berbanding turun sendiri

1y trước

jadi darah gugur tu mmg xde keluar lagi ke?

Normal. Sy d&c. Dalam 2 minggu spotting.

1y trước

Haah. Dia keluar sikit2. Sebab sy week 4 dah gugur, buat D&C. Ikutkan tu dah kira haid sebab janin tak jadi lagi. Masih kantung.