sakit perut

helo momies..kandungan sy bru 13week..klu tdur mngiring sblah kanan bhgian ari2 krem then sy balas ke sblh kiri pula. tp ada skali tu rasa krem dsluruh perut pinggang rasa mngeras dlm prut ni. skit sgt smpai mngucap d buatnya mgkn lbih 10miniy sakitnya..nak balas posisi pun susah sgt sbb terlalu sakit..then suami sapu2 tgn dia kat perut sy dan mulut dia terkumat kamit mcm baca nta apa lpastu rasa ok dah..rasa nya knp yer momies..ada x pngalaman yg sma dgn sy?? xda darah kluar..cuma perut je sakit sgt.

1 Trả lời

Lebih baik sis pergi hosp atau KK utk kepastian. Saya cdangkn masa check up, sis bgtau setiap ketidakselesaan sis pd nurse/doc. Jd, mereka boleh suggest aap ug terbaik utk sis