Ganilia suplement

Helo mom, saya 31 weeks prgnt.. ada problem hb low dri awal mngndung.. semua vitamin dri klinik termasuk maltofer dkt farmasi da cuba tpi tak berkesan.. ada yg suggest ganilia, tpi tak cuba lgi.. ada siapa2 yg nak kongsi pengalaman tntang ganilia?

1 Trả lời

Pengalaman saya makan iberet dgn ganilia sekali. Pagi iberet, malam ganilia. Dah 33w baru dpt naik 11. Tapi saya makan tu pun atas saranan doctor. Kena tanya jgk doctor awak utk kepastian.

2y trước

ok trima kasih ya