Hb low

hb tinggi mse 8 week 12,mse 12 week 10.7?mcm ne mommy2 sume ley cntik hb smpai 13 mcm tu?mkn ape hr2 klo nasi mkn bpe kli shari?nty 14/8 ni check lg sme ade trun or naik hrap2 da naik,skrg 14 week 4 hri

5 Các câu trả lời

saya makan coconut oil , alhamdulillah sejak makan morning sickness tiada, hb pn cun je..😘👍🏼Lagipun coconut oil lebih kepada immune booster juga..kalau nak makan buah ambil jambu batu.

Saya amal susu smom untuk cantik kan hb ☺ .. Bahan2 utama dia buah kurma, buah tin, buah delima dan susu kambing.

5y trước

tq

Sis boleh makan ni. Jambu batu pun blh.

Makan jambu batu 😅

Makan jambu batu