hb low tolong saya mummy semua !!

hb saya masa buka buku 12.9 .. 20 weeks ni cek balik dh 11.6 .. turun bnyk ni risau padahal seminggu sblum jmpa doktor dh mkn buat jmbu batu bnyk .. mkn kurma start mengandung dan mnum sunquick tp masih mnurun .. knpa ni ... ubat zincofer pon mkn elok je xda muntah sakit apa

4 Các câu trả lời

normal je turun naik. xde mslh pon. mmg hb akan sentiasa turun naik. x kekal sama.

2y trước

bacaan rendah bwh 11. 11.6 still normal. sye hb turun sampai 11. xde mslh pon. nnti msuk 7 8 bulan hb naik balik.mkn je ubt nurse bagi. jgn skip. and jgn mkn benda yg x diiktiraf.