tanda bersalin

Hay nak tanya .. kalau perut mengeras memulas .. sakit pinggang tanda nak bersalin ke ? Sebab kerap juga ni ... 😭😭 Dekat ari 2 sakit sangat rasa .. tak senang duduk dibuatnya .. sekarang dah 39week 2hari ..

2 Các câu trả lời

Saya pun tgh merasa skrg ni sakit mcm awak. Tak senang duduk. Baring pun tak selesa dah. 39w 4d smlm pegi jmp dktr tapi blm ada contraction dgn blm ada bukaan. Mlam td pukul 1 lebih mula rasa sakit sikit2.. Mgkin kita dh dkt nk bersalin kot awak.. Moga dimudahkan kan urusan awak ya.

try gbklinik