Mengharap doa semua

Hasil upt dari hujung bulan 12/21..sampai harini 13.1.22. Tp masih takut utk brharap.. Hanya mampu berdoa bnyk2.. Doakan sy ye semua mommy2.. #pleasehelp

Mengharap doa semua
14 Các câu trả lời

sy masa awl spotting terus cek upt. 1 line je.. after 2 weeks try lagi, still 1 line. so sy malas nk harap apa2.. jadi tenang happy2 je. msuk bulan ke 2 spotting lagi. sy biarkn dlu few days. then try lagi skali. Alhamdulillah 2 line. terus g klinik utk pngesahn. doc ckp dh 6w. kantung dh ad. baby so smooool and cute mcm biji kacang je. so tunggu aftr few weeks bru g buka buku pink. InsyaAllah semoga sis baik2 aja ye

kak Sha dlu scan dari kantung belum ada sekarang baby dah 37week ... adik dia yang banyak kalau nampak kantung jangan risau tak lama muncul la tu . kak dlu awal risau semua ada anak pertama kak dlu PON kak scan dari tak nampak kantung ,

3y trước

masuk group x

iktiaq doa tunggu alhamdulillah kuasa tuhan. dari kantung sekarang dah boleh tahu jantina dia walaupun takpasti lagi keluar laki ke perempuan

in sha Allah Semoga awak Dipermudahkan segala urusan dan Dikurniakan Zuriat yg sehat dan Anak yg Soleh dn solehah amiin ya rabb rabbb

mcm mn pla kes klu Naik line smar2 smpi 1 bulan ...skrg tggu next month dtg bln atau tidak..sbb dah test byk kli line still Samar..

Relaks2 je. Bykkn berdoa. Buat mcmnu bertambah stress pula unless sis rasa bahagia dan fun dgn cara mcmni 😊

Mengharap kepada Allah, kami sama-sama doakan urusan puan semuanya baik belaka tanpa mudarat 🤲❣️

scan terus dikkkkk,,,, insyaallah Tuhan dengar doa kita semua 🤲🥰

3y trước

adik ajak suami p scan.sebelum p scan adik minum air manis ii bagi nampak jelas ..kadang scan tak jelas

kak biar bagi 3bulan baby dalam perut kak p tengok baby dah besar

3y trước

ok ok, smoga dipermudhkan urusan 💪🏻

ni awal ii kak scan , xnampak apa ii

3y trước

ukuran dia besar biji kacang hijau